HBO-conform en Post-HBO-conform geaccrediteerd

SNRO staat voor Stichting Nederlands Register voor Opleidingen in de integrale en complementaire gezondheidszorg.

  • SNRO is een onafhankelijk instituut voor kwaliteitsborging van beroepsopleidingen en opleidingsinstituten voor integrale en complementaire gezondheidszorg.
  • SNRO toetst en beoordeelt de kwaliteit en het kwaliteitsbeleid van de opleiding(en) en  opleidingsprocessen van opleidingsinstituten op (post) HBO niveau.
  • Door SNRO beoordeelde opleidingen, cursussen en modules ontvangen een SNRO kwaliteitskeurmerk en worden ingeschreven in het Register van opleidingen van SNRO.

Het keurmerk van SNRO geeft aan dat u wordt opgeleid voor een vak in plaats van voor een titel. Het diploma dat u behaalt na afronding van een volledige opleiding, biedt u de kans tot het uitoefenen van een vak binnen de complementaire gezondheidszorg. Na het afronden van uw studie ontvangt u een SNRO gecertificeerd HBO diploma dat erkend wordt door de meeste beroepsverenigingen binnen de complementaire gezondheidszorg. Hierdoor kunnen toekomstige cliënten van u in aanmerking komen voor vergoedingen van verschillende ziektekostenverzekeraars.

 

Opleiding Stressmanagement CCC PROFESSIONAL (inclusief BASIC) is een SNRO HBO opleiding.
Opleiding Stressmanagement CCC SENIOR is een SNRO Post-HBO opleiding.